Gezichtsbehandelingen

EXTENSO

Extenso skincare

Extenso is een Nederlands cosmeticahuis met een compleet assortiment huidverzorging. Extenso producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en zijn rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen.

Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincarehelpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

 Geen overbodige geur- en kleurstoffen

Geen overbodige parabenen

Geen overbodige minerale ingrediënten

Dierproefvrij

Milieuvriendelijke verpakking

Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten voor een krachtige, doeltreffende werking. Extenso Skin Improvement producten verbeteren, herstellen en stimuleren de huid en vertragen de zichtbare tekenen van huidveroudering.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *