Brow Lift

Browlift

€ 40.00

Browlift incl. epileren/harsen

€ 45.00

Browlift incl. verven

€ 45.00

Browlift compleet  

Liften, epileren/harsen, verven € 50.00


De BLX Brow Lamination-behandeling is een geavanceerde techniek waarmee wenkbrauwen worden getransformeerd tot een perfecte wenkbrauw. Met deze nieuwste behandeling creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. De BLX Brow Lamination is ideaal voor de onderstaande problemen en klantwensen:

– Asymmetrisch groeiende wenkbrauwen
– Stugge en onbehandelbare wenkbrauwen
– Wenkbrauwen waarvan de haren in de verkeerde richting groeien
– Zogenaamde “kroes-wenkbrauwen”
– BLX Brow Lamination creëert een geheel open blik.


Voordelen:

◊ Wenkbrauwen lijken voller en strakker

◊ Natuurlijk resultaat

◊ Geschikt voor alle wenkbrauwen

◊ Wenkbrauwen worden verzorgd en gevoed

◊ Resultaat 4-9 weken

De groeicyclus duurt 6-9 weken hierdoor groeit de lifting langzaam uit. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden.

Let op! Een goede nazorg is een langer resultaat! Luister naar het advies van de stylist.


Nazorg:

◊ 24 uur droog houden

!De wenkbrauwen mogen 24 uur op geen enkele manier nat worden!

◊ Vermijd 24 uur wenkbrauw make-up, crèmes en serums rondom de wenkbrauwen

◊ Vermijd 24 uur stomende douche of sauna

◊ Als de behandeling ’s avonds heeft plaatsgevonden, slaap dan de eerste nacht niet met je gezicht in je kussen

◊ Niet in de wenkbrauwen wrijven

◊ Bij irritatie; leg een koude, schone, natte doek op de wenkbrauwen of neem contact op met de huisarts

◊ Om de wenkbrauw haren vol en sterkt te houden, wordt er geadviseerd om 1 á 2 keer per week een speciaal ”masker” te gebruiken. Dit masker wordt ook tijdens de behandeling aangebracht en zorgt voor een diepe hydratatie, het voedt de wenkbrauwen, herstelt de structuur van het haar, stimuleert de groei en beschermt de wenkbrauwen tegen nadelige externe effecten. Actieve bestanddelen in dit product zijn; keratine, pro-vitamine en hyaluron.

Verkrijgbaar in de salon voor € 34.95


Contra-indicaties:

◊ Infecties in de wenkbrauwen

◊ Zwangerschap

◊ Eczeem in de wenkbrauwen

◊ Psoriasis in de wenkbrauwen

◊ Alopecia

◊ Ammoniak allergie

◊ Litteken minder dan 2 maanden 

◊ Ontstekingen in de wenkbrauwen 


Veel gestelde vragen

Is BLX schadelijk voor mijn wenkbrauwen?

Nee, de behandeling is niet schadelijk voor de wenkbrauwen. De behandeling wordt met veel ervaring en uiterste precisie uitgevoerd. De producten voeden en verzorgen de wimpers.

Hoe lang blijft BLX zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat 4-9 weken zitten. Dit is afhankelijk van de groeicyclus. Een goede nazorg is hierbij wel belangrijk. Houd je je hier niet aan, is het resultaat eerder weg.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe lash lifting behandeling ondergaan?

Na minimaal 4 weken mag de behandeling herhaald worden. Het is het best om de behandeling te herhalen wanneer alle gelifte haren zijn vervangen.

Ik ben allergisch voor haarverf (ppd), kan ik dan wel een BLX doen? 

Ja! Waarschijnlijk ben je allergisch voor het bestanddeel ppd wat in de verf zit verwerkt. Dit zit niet in de producten die wij gebruiken bij een lash lifting behandeling, behalve in de verfv (ook in de henna). De behandeling kan dan gewoon worden uitgevoerd alleen zonder het verven van de wenkbrauwen. Dit sluit niet uit dat er een ander bestanddeel in de producten zit waar je misschien gevoelig voor bent. Een allergie bouw je op, weet jij van te voren niet of je gevoelig bent voor een bestanddeel, weten wij dit ook niet. Vul daarom altijd zo nauwkeurig mogelijk het intake formulier in.

Mag ik direct na de behandeling wenkbrauw make-up dragen?

Nee, de eerste 24 uur mag er niks worden aangebracht in de wenkbrauwen. Na 24 uur mag je je wenkbrauwen nog extra aanzetten.

Kan ik direct na de behandeling douchen?

Nee, de eerste 24 uur mogen de wenkbrauwen op geen enkele manier nat worden. Wacht ook nog even met de zonnebank of sauna.

Waar kan ik mijn wenkbrauwen mee reinigen?

Na 24 uur kun je de wenkbrauwen reinigen. Wij adviseren dit te doen met de reiniging die in de salon te verkrijgen is. Dit is een schuim die speciaal is ontwikkeld voor wenkbrauwen. Deze reiniging is ook te gebruiken voor de rest van het gezicht, ideaal dus! Let op, gebruik geen olie!

Kan ik tijdens mijn zwangerschap een BLX behandeling ondergaan?

Ja, maar dit is altijd een keuze aan uzelf. Het is mogelijk dat door de hormonen de lifting minder goed of niet pakt. Mocht er een allergische reactie optreden kan het zijn dat u de medicatie hiervoor niet mag slikken. Overleg bij twijfel met uw huisarts.

Ik heb een irritatie na de behandeling, wat nu?

Het kan altijd zijn dat er een bestanddeel in de producten zit waar u niet tegen kunt. Geen zorgen! Een koude, vochtige doek helpt tegen de jeuk. Antihistamine tabletjes zorgen ervoor dat de reactie verminderd. U kunt ook altijd uw huisarts raadplegen. Na een aantal dagen zal de jeuk en eventuele zwelling verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand de behandeling een patchtest te doen om een allergie uit te sluiten. Een allergische reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.