Nagels

Gellak, mogelijk op vinger- en teennagels

Gellak € 25.00

Gellak verwijderen en lakken € 30.00

Nailart vanaf  € 10.00

Gellak verwijderen € 15.00

 

 

BIAB, mogelijk op vinger- en teennagels

BIAB treatment € 45.00

BIAB treatment verwijderen i.c.m. nieuwe set BIAB € 50.00

BIAB treatment + gellak € 50.00

BIAB treatment verwijderen i.c.m nieuwe set BIAB + gellak € 55.00

BIAB art vanaf € 10.00

BIAB treatment alleen verwijderen € 20.00


BIAB staat voor builder in a bottle en is een kleine vervanger voor de kunstnagel (zonder verlenging). Biab is een flexibele, verstevigende opbouwende gel die ervoor zorgt dat de nagels steviger worden en dus minder snel scheuren. Ook blijft gellak veel langer zitten over BIAB.

BIAB gel zit tussen gellak en acryl in, is afweekbaar en daarom niet schadelijk voor de natuurlijke nagels.

In de BIAB van ons nieuwe merk The Gel Bottle, zit voeding voor je natuurlijke nagel, zodat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB, The Gel Bottle, het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

BIAB hecht extreem goed aan de natuurlijke nagels en gellak blijft veel langer zitten!

 

Voor wie is BIAB geschikt?

Eigenlijk kan BIAB bij iedereen maar met name voor mensen met poreuze, dunne nagels is e BIAB behandeling een uitkomst. Ook voor nagelbijters is BIAB ideaal doordat de nagels harder/dikker worden.

Hoe lang blijft BIAB zitten?

Doordat de lak op de nagels erg stevig is blijft BIAB 3 tot 4 weken zitten. Dit hangt af van hoe je met je nagels om gaat en hoe dik de natuurlijke nagels zijn. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.

Wat doet BIAB voor je nagels?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven of de kans krijgen om te groeien. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Hoe ga ik met mijn BIAB nagels om?

Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd warmte (zon, zonnebank, sauna, bad) en water.

Gebruik elke dag nagelriemolie, dit houdt je nagels gehydrateerd en stimuleert de groei. Gebruik tijdens het schoonmaken altijd handschoenen. Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon, trek het er absoluut niet zelf af!

Langdurig met je handen in water kan ervoor zorgen dat de lak eerder loslaat. Gebruik je nagels niet om dingen los te maken o.i.d. ook hierdoor kan de lak sneller loslaten.

Mocht de lak toch loslaten, trek het er dan nooit zelf af, dit geeft beschadiging aan de natuurlijke nagels. Laat de lak altijd in de salon verwijderen.