Wenkbrauwen,  Wimpers

Lash eXtend Eyelash & Brow serum

Serum voor dikkere, langere en sterkere wimpers en wenkbrauwen!
Lash eXtend Eyelash & Brow Serum revitaliseert en stimuleert de groei van de wimpers en wenkbrauwen, waardoor de haartjes niet alleen voller, langer en sterker worden, maar ook een tint donkerder van kleur worden. Het actieve ingrediënt in Lash eXtend Wimper- & Wenkbrauwserum stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase en gaat het uitvallen van de haartjes tegen. Bij de wimpers zijn de eerste resultaten al na 4-6 weken te zien. De wenkbrauwen hebben iets langer nodig en zie je hier de eerste resultaten na 2-3 maanden.
Lash eXtend Wimper- & Wenkbrauwserum is dermatologisch getest en bevat geen kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen (parabenen).

Hoe gebruik je het Lash eXtend Eyelash & Brow Serum?

Wimpers: Breng het wimper- & wenkbrauwserum dagelijks, bij voorkeur ’s avonds op de gereinigde huid, als een eyeliner, op de bovenste wimperrand aan. De hoeveelheid op het kwastje bij het uitnemen is voldoende voor beide ogen. Overtollig serum aan de rand afdeppen. Gebruik Lash eXtend Wimper- & Wenkbrauwserum alleen op droge huid. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is, zodat het serum niet op de huid rondom de ogen wordt verspreid.
Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 keer per week aanbrengen om het effect te behouden.
Wenkbrauwen: Breng het serum dagelijks, bij voorkeur ’s avonds, dun tussen de haartjes aan. Gebruik Lash eXtend Wimper- & Wenkbrauwserum alleen op droge huid. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is, zodat het serum niet op de huid rondom de ogen wordt verspreid.
Als het gewenste resultaat is bereikt kan het serum 2-3 keer per week worden aanbrengen om het effect te blijven behouden.
Belangrijk: Breng het product zo dun mogelijk aan. Dit voorkomt grotendeels rode oogleden en een tintelend gevoel. Bij contact met ogen, direct uitspoelen met lauw water. Lash eXtend Wimper- & Wenkbrauwserum niet direct voor of na het zonnebaden aanbrengen.
Je kunt bij het eerste gebruik een lichte tinteling voelen of rode oogleden krijgen. Oorzaak is het uitzetten van de bloedvaatjes. Deze bijwerking kan 3-7 dagen aanhouden, totdat de huid gedesensibiliseerd is. Bij blijvende tinteling en/of roodheid het gebruik onmiddellijk staken.
Let op: Niet gebruiken wanneer u een intolerantie heeft voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken op beschadigde huid. Niet gebruiken tijdens zwangerschap, wanneer u borstvoeding geeft of chemotherapie ondergaat. Buiten bereik van kinderen houden.
Dit serum is in de salon verkrijgbaar voor €69,95