Ook leuk!

 

 

Eva Janssen

Videografie

www.ejcapturing.nl

Het vast laten leggen van jullie huwelijk is niet zomaar iets. Het is de ideale manier om één van de mooiste dagen uit jullie leven opnieuw te mogen beleven.

Ik ben een hopeloze romanticus, verliefd op de liefde en loop graag rond met mijn camera. Hierdoor ben ik in 2015 op het idee gekomen om bruiloften van liefdevolle koppels vast te leggen. De kleine details van jullie bruiloft, de sfeer van de dag, de locatie en de gasten zijn dingen die af en toe naar de achtergrond vervagen naarmate de tijd verstrijkt. Aan mij de taak om al deze elementen voor jullie vast te leggen op de allermooiste manier, namelijk met bewegend beeld. De passie voor het filmen en de liefde verwerk ik in het maken van films, zodat jullie dag nooit zal vervagen en een onuitwisbare indruk zal achterlaten (en dat keer op keer).

Mijn stijl is puur, dromerig, cinematisch, gedetailleerd en ik probeer de sfeer van de dag zo veel mogelijk naar voren te laten komen. Ik ben verantwoordelijk voor het filmen, produceren en bewerken van de film van jullie bruiloft van begin tot eind.

Sandra

Fotografie

www.puursanfotografie.nl

Sandra in het kort;

- 31 jaar
- Woont samen in Amersfoort
- Nieuwsgierig en enthousiast
- Gestart in 2018, sinds 2021 fulltime
- Word blij van feestjes, reizen en lekker eten
- Beetje klunzig
- Grootste passie: de liefde vastleggen!

Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemakt voelt voor mijn lens. Ik leg je graag vast zoals je bent en neem dan ook de tijd om je tijdens de shoot te leren kennen. Voorafgaand aan een shoot drinken we een theetje en kletsen we wat zodat jij je helemaal comfortabel voelt wanneer ik mijn camera op jou richt. Dit straal je namelijk uit op de foto’s.

Ik vind het heerlijk om de mooiste en meest dierbare momenten uit jouw leven vast te leggen. Dit kan zowel in mijn eigen fotostudio als op een locatie, bij jullie thuis of ergens in de natuur. Wil je me beter leren kennen? Stuur me gerust een berichtje!