Eye care

De delicate huid rondom het oog is dun, kwetsbaar en altijd in beweging. Fijne lijntjes en rimpels kunnen hierdoor sneller ontstaan. Het is daarom belangrijk om deze huid soepel te houden en extra aandacht te besteden aan de verzorging van de huid rondom de ogen en de wimpers.

Tijdens deze behandeling wordt de huid rondom de ogen en de wimpers verzorgd, de behandeling bestaat uit de volgende stappen;

Eye mask

De Lifting Gold Eye Patches are all about the glow.
De jelly eye patches bevatten een stimulerend en actief serum met niacinamide (vitamine B3), pro-vitamine B5 (panthenol), gerstextract, aloë vera en rode algen, om de huid onder de ogen direct een zichtbare oppepper te geven.

Bevat daarnaast konjacwortel extract, een zeer hydraterend extract die fijne lijntjes gladstrijkt en zorgt voor volle, gehydrateerde huidcellen.

Lash Botox

Lash Botox is een luxe, verzorgend vitamine serum voor de wimpers. Deze uitgebreide behandeling kan zowel zonder of direct na of een wimperlifting of kleuring van de wimpers uitgevoerd worden. Het product werkt in de wimperharen en op de follikels.

Laat je wimpers stralen en geef ze een uitgebreide vitamine boost! Je wimpers zullen na de kuur zichtbaar voller, langer en gezonder zijn. Het serum bestaat uit;

Hierin zitten o.a. de volgende ingredienten:

  • 6 Vitaminen (A, B, C, E, F, K)
  • 2 Pro Vitamine (B5, B6)
  • 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans)
  • Gehydrolyseerde Keratine (herstel en volledige glans)
  • Groentecollageen (vulling, toenemende massa)
  • Hyaluronzuur (hydratatie, herstructurering, ontspanning)
  • Linolzuur (voeding)
  • Glycerine (Plantaardig) (hydratatie, ontspanning & bescherming)
  • Pantenol (hydratatie, goede werking op de follikel)

De wimper botox  bevat géén parabenen, paraffines, minerale olië of siliconen

Let op: Lash Botox is niet te gebruiken bij zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding

 

Verzorging

Krachtig oogserum met peptiden voor de huid met tekenen van huidveroudering rondom de ogen.
Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.
Bevat tevens Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en vochtwallen vermindert door het activeren van je lymfesysteem en de microcirculatie rondom de ogen. De huid ziet er zichtbaar gladder en jeugdiger uit.

Eye cream, bevat Argireline, een peptide die spiercontracties van mimiekspiertjes ontspant om zo lijntjes en rimpels glad te strijken. Verrijkt met arganolie wat zeer rijk is aan antioxidanten die het afsterven van (gezonde) huidcellen door vrije radicalen tegengaat.

Geschikt voor alle huidtypen.