Lash Lifting

Geef je wimpers een natuurlijke boost zonder gebruik te maken van een wimperkrultang of extensions!

Geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers.

 

Lash lifting is een lifting van de natuurlijke wimpers zonder deze d.m.v. extensions te verlengen of verdikken. De natuurlijk wimpers worden enkel omhoog gelift en ook geverfd waardoor mascara overbodig is.

Bij lash lifting maken we gebruik van siliconen pads in plaats van de oude klemmetjes en rolletjes. Door te werken met siliconen pads, krijg je een natuurlijke krul vanaf de haarwortel, zonder knik!

Lash lifting blijft 6-9 weken zichtbaar. Dit komt doordat de natuurlijke wimpergroeicyclus 6-9 weken duurt. De wimpers groeien gewoon door en daardoor groeit de lash lifting langzaam uit. Na minimaal 6 weken mag de behandeling weer herhaald worden.

U wordt verzocht om zonder oog make-up te komen.

 

Voordelen:

◊ Wimpers lijken voller en langer

◊ Natuurlijk resultaat

◊ Geschikt voor alle wimpers

◊ Wimpers worden verzorgd en gevoed

◊ Geen mascara en wimperkrultang meer nodig

◊ Geschikt voor mensen met een allergie voor cyanoacrylaat (wimperlijm).

◊ Resultaat 6-9 weken

De wimpergroeicyclus duurt 6-9 weken hierdoor groeit de lifting langzaam uit. Na 6 weken mag de behandeling weer herhaald worden.

Let op! Een goede nazorg is een langer resultaat! Luister naar het advies van de stylist.

 

Nazorg:

◊ 24 uur droog houden

!De wimpers mogen 24 uur op geen enkele manier nat worden!

◊ Vermijd 24 uur oog make-up, crèmes en serums rondom de ogen

◊ Vermijd 24 uur stomende douche of sauna

◊ Als de behandeling ’s avonds heeft plaatsgevonden, slaap dan de eerste nacht niet met je gezicht in je kussen

◊ Niet in de ogen wrijven

◊ Gebruik geen wimperkrultang

◊ Bij irritatie; leg een koude, schone, natte doek op de ogen of neem contact op met de huisarts

◊ Na de eerste 24 uur kan er weer mascara gebruikt worden. Verwijderen met een geadviseerde remover. Niet te hard boenen en altijd met de krul mee omhoog. 

 

Mocht de nazorg niet goed worden uitgevoerd, kan het zijn dat het resultaat minder lang zichtbaar is. Dit is geheel eigen risico.

 


Veel gestelde vragen

Is lash lifting schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, de behandeling is niet schadelijk voor de wimpers. De behandeling wordt met veel ervaring en uiterste precisie uitgevoerd. De siliconen pads zorgen voor een natuurlijke krul en GEEN knik. De producten voeden en verzorgen de wimpers.

 

Hoe lang blijft lash lifting zichtbaar?

Gemiddeld blijft het resultaat 6-9 weken zitten. Dit is afhankelijk van de wimpergroeicyclus. Een goede nazorg is hierbij wel belangrijk. Houd je je hier niet aan, is het resultaat eerder weg.

 

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe lash lifting behandeling ondergaan?

Na minimaal 6 weken mag de behandeling herhaald worden. Het is het best om de behandeling te herhalen wanneer alle gekrulde wimpers zijn vervangen.

 

Ik ben allergisch voor wimperextensions, kan ik dan wel een lash lifting doen? 

Ja! Waarschijnlijk ben je allergisch voor het bestanddeel cyanoacrylaat wat in de lijm zit verwerkt. Dit zit niet in de producten die wij gebruiken bij een lash lifting behandeling. Dit sluit niet uit dat er een ander bestanddeel in de producten zit waar je misschien gevoelig voor bent. Een allergie bouw je op, weet jij van te voren niet of je gevoelig bent voor een bestanddeel, weten wij dit ook niet. Vul daarom altijd zo nauwkeurig mogelijk het intake formulier in.

 

Mag ik direct na de behandeling mascara dragen?

Nee, de eerste 24 uur mag er geen mascara worden aangebracht. Na 24 uur mag je je mascara weer dragen. Let op, liever geen waterproof.

 

Kan ik direct na de behandeling douchen?

Nee, de eerste 24 uur mogen de wimpers op geen enkele manier nat worden. Wacht ook nog even met de zonnebank of sauna.

 

Waar kan ik mijn ogen mee reinigen?

Na 24 uur kun je de wimpers reinigen. Wij adviseren dit te doen met de reiniging die in de salon te verkrijgen is. Dit is een schuim die speciaal is ontwikkeld voor wimpers. Deze reiniging is ook te gebruiken voor de rest van het gezicht, ideaal dus! Let op, gebruik geen olie!

 

Kan ik tijdens mijn zwangerschap een lash lifting behandeling ondergaan?

Ja, maar dit is altijd een keuze aan uzelf. Het is mogelijk dat door de hormonen de lifting minder goed of niet pakt. Mocht er een allergische reactie optreden kan het zijn dat u de medicatie hiervoor niet mag slikken. Overleg bij twijfel met uw huisarts.

 

Ik heb een irritatie na de behandeling, wat nu?

Het kan altijd zijn dat er een bestanddeel in de producten zit waar u niet tegen kunt. Geen zorgen! Een koude, vochtige doek helpt tegen de jeuk. Antihistamine tabletjes zorgen ervoor dat de reactie verminderd. U kunt ook altijd uw huisarts raadplegen. Na een aantal dagen zal de jeuk en eventuele zwelling verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand de behandeling een patchtest te doen om een allergie uit te sluiten. Een allergische reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.

 

Kan ik een wimpergroeiserum blijven gebruiken?

Ja, het gebruik van een wimpergroeiserum kan het resultaat verlengen. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.


De aftercare informatie voor de Lash Lifting vindt u hier!

https://beautylablieke.nl/wp-content/uploads/2018/07/Aftercare-flyer-lashes.pdf